“Snel, efficiënt en duurzaam bouwen met ons duurzaam bouwconcept.”

Bouwbedrijf Jongerius zet zich in om een zo duurzaam mogelijke woning te bouwen. Hierbij maken wij gebruik van het beste van alle markten. Zo werken wij met een elementensysteem dat lijkt op Lego-bouwblokken. Wij hebben hiervoor eigen stempel/stel systemen, maar ook snij-voorzieningen ontwikkeld.

Het blokkensysteem
Snel, efficiënt en duurzaam bouwen. Dat kan met de bouwelementen van Passief bouwblok. Het bouwsysteem werkt heel simpel. De blokken, gemaakt van Neopor, worden als Legosteentjes op elkaar gestapeld. Door de noppen vallen ze precies in elkaar, waardoor koudebruggen worden uitgesloten. Daarna wordt in de holle ruimte van het blok wapening aangebracht en beton gestort, waardoor in één keer een geïsoleerde binnen- en buitenmuur ontstaat.

Traditionele uitstraling
Winsituatie bij het gebruik van het Passief bouwblokken systeem is de extreem hoge Rc waarde van 9.0. Het afwerken van deze blokken kan door allerlei vormen van stucwerk en ook door het gebruik van steenstrips waardoor het uiterlijk de vorm krijgt van traditioneel bouwen.

Fossielle brandstoffen
Met alleen de blokken zijn we er echter nog niet. Net zo belangrijk zijn de vele mogelijkheden om uw woning duurzaam te verwarmen zonder gebruik te maken van fossielle brandstoffen. Wij zijn op de hoogte van de marktontwikkelingen op dit gebied en leggen ons niet vast op een of meerdere systemen. Het systeem dat vandaag de markt in handen heeft, kan immers morgen verouderd zijn.

We vertellen u graag persoonlijk de vele mogelijkheden. Bel ons op 0174 292 864 of stuur ons een e-mail.

“Bouwbedrijf Jongerius is een al meer dan 140 jaar bestaand (familie)bedrijf en daarmee een begrip in het Westland. Ons team van ervaren en goed opgeleide vakmensen is gespecialiseerd in zowel nieuwbouw als verbouw en renovatie.”

Wouter Jongerius